Wiosenne kanapki.

Dzieciaki ze świetlicy postanowiły samodzielnie przygotować dla siebie pyszne i zdrowe kanapki. Po starannym umyciu rąk i przygotowaniu stanowisk wszyscy zabrali się do pracy. Na stołach zagościły świeże warzywa: sałata, rzodkiewka, papryka, pomidor, ogórek. Nie zabrakło wędliny, sera a także pieczywa. Podopieczni z wielkim zaangażowaniem smarowali chleb masłem, a następnie układali na kromkach wybrane przez siebie produkty. Okazało się, że dzieci jednak lubią warzywa, a najlepiej smakują im kanapki zrobione własnoręcznie, które wyglądały pięknie, kolorowo i zawierały mnóstwo witamin. Nawet największe niejadki zjadły swoją porcję z apetytem.

foto i info

M. Szuryga-Kołacz

Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status