ZDALNE ZAJĘCIA PRAKTYCZNE KUCHARZY

Uczniowie szkoły branżowej zajęcia praktyczne realizują w domu. Jest to doskonała okazja, by szlifować swoje umiejętności kulinarne i zachwycić bliskich.

Patrycja, Wiktoria i Weronika w pierwszym tygodniu nauki zdalnej upiekły przepysznie wyglądające ciasta. Patrycja zrobiła także gofry. BRAWO DZIEWCZYNY !

Weronika i Kuba doskonalą swoje kulinarne umiejętności. Weronika przygotowała jajka z sosem chrzanowym na zimno, a Kuba w formie drugiego dania na gorąco i jak pięknie podał.

Uczniowie klasy pierwszej doskonalą swoje umiejętności w rozdrabnianiu warzyw i ziemniaków.

Tym razem Patrycja, Wiktoria i Kuba gotowali w domu zupy: krupnik, fasolową oraz zupę – krem z cebuli, do której podali grzanki i żółty ser. Kuba dodatkowo zrobił kisiel z jabłek.

Uczniowie klasy trzeciej przyrządzają dania z ryb smażonych w panierce oraz cieście. Kamil i Kuba  pochwalili się kotletami z mielonej masy rybnej.  Natomiast uczniowie klasy pierwszej próbują swoich sił w robieniu surówek. Oliwia, Zuzia, Agnieszka, Czarek i Kuba zaprezentowali nam surówki z kiszonej kapusty, rzepy oraz kiszonych ogórków z cebulą i jabłkiem.

« 1 2 »
Skip to content
This Website is committed to ensuring digital accessibility for people with disabilitiesWe are continually improving the user experience for everyone, and applying the relevant accessibility standards.
Conformance status